petak, 22. srpnja 2011.

I došlo ljeto-eto!

The Beach Boys!!
Dvije trećine benda već je odradilo prvo bućkanje u moru, preplanuli i zgodni, spremni su za ljetne svirke.  Izazova je na kubik. Tri su lokacije, tri su cure, tri su auta a i tri su žonglera koja to sve vrte i prevrću hehehe. U nedjelju 24.7. sviramo na festivalu 7 jezera kod Ploča. Festival kojeg na ramenima nosi entuzijazam Cvrleta (aka Ivica Marinović)  i suboraca mu, koji su jedan od najljepših komadića Hrvatske-Baćinska jezera odlučili pretvoriti u poprište višednevnog događanja aktualnih i mladih bendova iz regije. Kapa dolje Cvrle!
Tjedan dana kasnije u petak 29.7. sviramo u, po više stvari kultnom gradu, Kninu. Još jednom kapa dolje, ovaj put Jugu koji bez kompromisa izlaže mladež i starež toga kraja svim oblicima rokenrola već godinama. Svirat ćemo uz kultne i drage bendove Heretike, Pase i Đubrivo. Deset dana pauze i onda 9.8. Terraneo. Prvi rif cijelog festivala pripada nama jerbo mi smo prvi prvog dana i ima nečeg kul u svemu tome. I treći put kapa dolje i to Mati koji bi valjda i na Šćedru (i to bilo kojem) uspio napraviti uspješan festival underground glazbe.
 

Tjedan dana pauze i onda projekt Selo. Idemo na selo, u miru, sami, uz vino i mineralnu radit novu muziku po cijele dane. Još uvijek sam malo sumnjičav prema tome jer zvuči predobro da bi prošlo bez problema. Al nećemo čarat, ide se na Selo:)
I sa Sela idemo u petak 19. u Raciborcz, gradić na jugu Poljske koji ima svoju pivovaru s genijalnim pivom. Sviramo, konačimo i drugi dan smo u Krogisu gdje sviramo na Escape the rat cage festivalu. I to je to-Petarda…..pet koncerata u 25 dana i onda posao, život, izmjena radnih i neradnih dana do nekog slijedećeg plana. A planova ima:)

T.

Nema komentara:

Objavi komentar