utorak, 21. lipnja 2011.

Living la vida Rocka!!!



Valovi! Jedan trenutak juriš na vrhu vala i sto posto si u svemu, a onda val padne i povuče te natrag. Tako je nama bilo s ovom promocijom albuma za koju smo znali da će nas ispuhati. Manje se muvamo po zajedničkom mailu, manje smo aktivni, usporili smo, ali zapravo to je samo naš subjektivni doživljaj...Šta možemo, fakat smo se našljakali i sad bi samo gledali kako se stvari same od sebe događaju. Hoće šipak! Radimo dalje, šta ćemo:)

Dobili smo svojih prvih 10/10 za album i to od čovjeka koji prati muziku desecima godina na što smo skroz ponosni. Uspjelo nam je pobijediti na natjecanju novih bendova „Ima nas još“ u Tvornici te smo tako dobili 50 sati studija besplatno i obećanje da ćemo nastupati (bar jednom) kao predgrupa nekom poznatom i kul bendu u Tvornici. Samo da se svira, svira i svira. Tom idejom nošeni odsvirali smo u Medici ove nedjelje prije američke hype benda The Entrance Band. To je bend čiji su članovi po godinama tu s nama, s nešto dužim stažem i koji živi ono što bi i Ruiz htio. Suradnje s dobrim bendovima, predgrupiranja, veliki američki festivali, turneje po Europi i svijetu. Dobro, njima puno olakšava sama činjenica da su iz USA. Iz prve ruke smo vidjeli u čemu je trik i trik je da trika zapravo nema. Dan prije svirali su u seocetu pored Maribora za 15 lokalnih rokera koji su se došli napiti u birtiju jer je bio free koncert. Onda dođu u nedjelju u Zg i prodaju stotinjak karata po 60/80 kuna. Basistica je skroz etablirana i veselili smo se nekako družiti s njom jer je frendica sa muzikantima koji nama imponiraju, ali slabe vajde je bio od toga. Čudnjikavi ljudi, valjda zvijezde u usponu hehehehe. Kako god, bio je to zadnji koncert prije službenog početka ljeta.


A ljeto će zapravo  bit dosta aktivno jer smo uz dogovorene festivale u Pločama, Kninu i njemačkom Krogisu, dobili  poziv s vinkovačkog Cibarta, a upali smo i na The festival-Terraneo. Možda nam ulete još dva festivala, al zasad čekamo. I da zabavi tu ne bude kraj odlučili smo prihvatiti poziv frendice da joj sviramo svadbu!!!  Ne brinite, nismo propali, prodali se i sl. Znate kako to ide, imaš frendicu, ona bi ful neki „drugačiji“ bend, ona ne bi svadbu nego rokenrol tulum, pa ti kažeš da imaš bend i da bi možda mogli iz zeke navježbat malo pjesama, ne snađeš se i - BUM, sviraš svadbu:D Totalno kul i veselje, ali bome zahtjeva angažman. Pa smo se eto i angažirali:). Čovječe, 6 godina nam je trebalo da napravimo svoj repertoar od 30 pjesama, a sada moramo to u jedan vikend riješit. Pa eto, tko hoće Ruiz na svadbi sve se da dogovorit:D


T.

Nema komentara:

Objavi komentar